Dag 119

Een diepe slaap werd beëindigd door de wekker, de wetenschap van een paar dagen rust maakt mijn benen blijkbaar zwaarder. De supermarkteigenaar had gister nog benadrukt dat hij 24 uur per dag open is, om zeven uur bleek deze echter toch nog gesloten. 

Een kleine winkel verderop had gelukkig brood en water, wat in ieder geval goed was voor mijn gemoedsrust. Een tankstation hielp aan wat extra suikers en zo begon ik aan een hele lange klim omhoog.

Uitzicht

Onderweg trof ik een groep van vijf wandelaars, vier uit Rusland en één uit Alkmaar. Buiten dat en het uitzicht was er tot de top weinig noemenswaardigs. Ik vertrok om zeven uur en tien voor twaalf was 1400 meter omhoog gefietst en 42,5 kilometer ver. Kwart over twaalf was 1400 meter lager en 18 kilometer verder. Het ging hard naar beneden, het uitzicht was prachtig en de benen blij.

Dit dus de hele dag

Eenmaal aangekomen op de boulevard ontwijk ik de landende parasailers en vind Erik met een grote camera zoals gebruikelijk. Het weerzien is alsof we elkaar gister nog hebben gezien, snel kebab en cola en relaxen bij het zwembad. Tijd voor rust.

Joehoe

Tot morgen.

Geschreven door:

Een reactie

  1. Christa van Dam
    september 27, 2023

    💪🏻👏🌞

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *