Dag 123

Na het heerlijke diner en weer een fijn ontbijt is het tijd om de spullen te pakken. Met alles ingepakt kunnen we nog even ontspannen bij het zwembad. Uiteindelijk vertrek ik om twaalf uur weer richting Oludeniz, omdat de dames ook die kant op gaan zijn ze zo vriendelijk mijn bagage mee te nemen.

Fiets zonder bagage

Met een lichte fiets verloopt de rit net iets sneller dan vrijdag en dat komt goed uit omdat onweersbuien mij op de hielen zitten. Tegelijk met de eerste druppels kom ik aan bij het hotel waar ik vrijdag was uitgechecked. Dezelfde kamer is nog beschikbaar en na een douche pak ik de dolmus richting het strand. 

Precies vier maanden na mijn vertrek omhels ik Menno weer en ook dit weerzien is als vanouds. We kletsen, lachen en als Yme aansluit gaan we voor kebab op het strand. Als het daar begint te regenen vinden we een overdekt terras waar de meiden ook nog even aansluiten. Gezelligheid alom.

Sfeertje

We drinken nog wat bij het hotel en besluiten de avond in de foute tent met vooral veel Engelsen en waar we wachten op de beloofde Michael Jackson show. Na de breakdance show blijkt echter dat Michael al geweest was en enigszins beteuterd druip ik met de dolmus af naar mijn hotel. 

Tot morgen

Geschreven door:

2 Reacties

  1. Ingeborg Vd Woerdt
    oktober 1, 2023

    Beteuterd of teut ? 😁

  2. oktober 2, 2023

    Al ruim vier jaar niet teut:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *