Dag 135

Tienduizend kilometer op de fiets door 19 landen in 135 dagen. En dat is net twee jaar nadat ik met Marco het plan had opgevat om naar Berlijn te fietsen en ik na een ritje van 35 kilometer nog net mijn tong uit de spaken kon houden. Geen idee hebbend dat fietsen naar Berlijn tot dit avontuur zou leiden.

Berlijn throwback

De afgelopen dagen wist ik dat ik nog maar 38 kilometer verwijderd was van de tienduizend kilometer en dat hield me bezig tussen de dutjes door. In principe verschilt de tienduizendste kilometer niet van die andere negenduizend negenhonderd en negenennegentig maar mentaal doet het toch wat.

Dit was op 9999,9 kilometer

Door de jaren heen heb ik veel ideeën en plannen gehad, sommige hield ik voor mijzelf, anderen werden vol enthousiasme gedeeld maar weinig haalde de uitvoeringsfase. Inmiddels herken ik dat als een van de geneugten van mijn AD(H)D brein. Dat dit plan in fases is uitgedacht en niet alleen de uitvoeringsfase heeft bereikt maar dat ik nu dus 135 dagen en 10.000 kilometer onderweg ben geeft onvoorstelbaar veel voldoening.

Hier zwom ik

Dus vandaag na iets minder dan 50 kilometer fietsen zag ik een camping met uitzicht, zwemsteiger, zonnebedjes en restaurant. Prima plek om te genieten van het bereikte en uit te kijken naar wat er nog komt. 

Tot morgen

Dit was dag 1, 10.000km geleden
Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *