Dag 204

Met een kort ritje naar Torremolinos op de planning nemen we de tijd en ontbijten met churros met nutella, verse jus en cappuccino. Dan trotseren we een beetje tegenwind terwijl we zoveel mogelijk over de promenade langs de kust fietsen.

Dichterbij een oliebol kom ik niet

Naast het bereiken van het hotel hebben we nog twee doelen voor vandaag. Ten eerste een doos vinden waarmee Marcel zijn fiets morgen mee kan inchecken en ten tweede, en eigenlijk het belangrijkste, een frikandel speciaal eten. Die tweede is naar mijn idee ook het enige dat een verblijf in Torremolinos rechtvaardigt.

Mooi stukje voertuigbeheersing.

Omdat de fietsenwinkel tussen en twee en vijf gesloten is stappen we om half drie de FrietSalon binnen. De veelste vertrouwde geur van frituur doet mij oprecht het water door de mond lopen. Met twee patat met en twee frikandellen speciaal met ketchup kijken we terug op een zeer geslaagde week.

Wat kan je blij worden van gefrituurde koeienogen

De fietsenwinkel heeft een prachtige stevige doos voor ons bewaard en met de buit lopen we terug naar het hotel waar we Marcel zijn fiets klaar maken voor de reis.

Mooie taakverdeling

Hasta mañana

Geschreven door:

Een reactie

  1. Peter
    december 21, 2023

    Frikandellen en een doos. Wat kan een mens gelukkig zijn. Marcel goede vlucht terug en Rik ik blijf je volgen hoor 👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *