Dag 216

Ik sliep diep en het was dus gelukkig snel vandaag en vandaag begint de vakantie met de familie. Dus na een ontbijtje en het pakken van de spullen fiets ik naar het vliegveld. Sinds de geboorte van mijn neefje gaan we met mijn moeder, broer, schoonzus en neefje naar Lanzarote of Gran Canaria voor wat winterzon. En normaal komen we tegelijk aan maar nu was ik hier al heen gefietst.

Zoals ik eerder al eens heb geschreven staat mijn neefje Zef bovenaan de lijst van mensen die ik mis. Met name omdat hij zoveel verandert en ik kijk dus heel erg uit naar ons weerzien en Zef ook. Ik sta voor de schuifdeuren te wachten als ik hem en Anna aan zie komen en zodra onze blikken elkaar kruisen galmt mijn naam meermaals door de bagagehal. Andere passagiers worden haast door hem omver gelopen en dan til ik hem over het hek voor een lange knuffel.

Dan volgt twee uur lang tikkertje in de aankomsthal terwijl Jerke in de rij staat voor de huurauto. En uiteindelijk rijden we rond twee uur weg van de luchthaven, althans ik op de fiets en de familie met de auto. Aan de andere kant van het eiland checken we in bij Casa Feliz en terwijl Jerke en Zef kijken hoe koud het zwembad is, ga ik met Anna boodschappen doen zoals we dat elk jaar doen.

Zoals elk weerzien is het na drie minuten alsof we elkaar vorige week nog hebben gezien en omdat dit de vierde keer is dat we zo op vakantie gaan voelt het nog meer vertrouwd. Mensen, het leven is goed. 

Hasta mañana

Geschreven door:

2 Reacties

  1. Christa van Dam
    januari 2, 2024

    Geweldig!!!! Genieten!!😘🍀🎈

  2. Diana
    januari 3, 2024

    Enjoy!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *