Dag 226

Met de fiets uit het zicht en een tripje naar huis in het vooruitzicht sliep ik niet geheel verrassend wat onrustig. Om half vijf ging de wekker en een half uur later liep ik met slechts één tas de deur uit richting het vliegveld. Ruim voor zes uur zat ik aan de andere kant van de security aan een cortado en croissant, na 225 dagen en ruim 15.000 kilometer zou ik nu met een paar uur weer in Nederland zijn.

De eerste etappe naar Barcelona slaap ik vooral en tijdens de overstap schrijf ik nog een stukje voor een website. De overstap is een economische en ergonomische keuze, goedkoper en twee keer kort opgevouwen zitten in plaats van één keer lang.

Terwijl we opstijgen in Barcelona vliegen we een stukje naar t zuiden en zie ik de kustwegen waarover ik heb gefietst. Samen met het verslag voor de website maakt het dat ik de afgelopen zeven maanden nog eens aan mij voorbij laat gaan. Mensen het is toch te gek dat stukje fietsen.

❤️

De komende dagen een vol programma met vrienden, familie, de kapper, de tandarts en wat extra onderdelen. Dinsdag weer terug naar mijn fiets en nog eens een paar maanden verder trappen. Geen idee of ik komende dagen nog tijd heb voor updates, zo niet dan hoor je dinsdag wel weer. 

Tot de volgende

Geschreven door:

2 Reacties

 1. Ingeborg Vd Woerdt
  januari 12, 2024

  Ha, welkom!
  En je fiets & bagage? Staan die nog ergens in Spanje? Of mee naar NL?

 2. Paul
  januari 13, 2024

  Heel fijn je weer ff gezien en geknuffeld te hebben!!!
  Veel plezier maar. weer straks, hou alles heel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *