Dag 278

Hoewel minder turbulent dan de vorige nacht, werd ik toch nog een paar keer wakker van windvlagen en slagregens tegen het tentdoek. Wederom kon dit niet voorkomen dat ik uitgerust en fris wakker werd, klaar voor meer van hetzelfde. Een heerlijke douche, verse broodjes en croissants en daarna koffie op het terras in de zon. 

Dit gaat dus nog niet vervelen

Tegen elf uur werd ik vergezeld door een andere fietser die sinds september onderweg is en met nog een cortado en uitzicht over de zee en zittend in de zon, worden ervaringen uitgewisseld. Uiteindelijk wint na ruim twee dagen ontspanning de onrust en besluit ik naar Tarifa te fietsen. Tijd voor wat sightseeing en boodschappen. 

Wandelpad, verboden voor fietsers

De rit is kort en het weer wisselvallig, gelukkig zijn er genoeg gelegenheden om te schuilen voor de miezerregen. Na een rondje door het oude centrum van Tarifa en een bezoek aan de Mercadona voor extra pindakaas en andere essentiële levensmiddelen, trap ik via het strand terug naar de camping. 

Foilert

Terug op het terras in de zon blijf ik nog een tijdje staren naar de verschillende windsurfers en foilers tot het tijd is voor het menu del dia. Dat gepensioneerde bestaan is zo gek nog niet. 

Hasta mañana

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *