UPDATE

Alweer drie weken na de laatste update, wat gaat de tijd toch snel. Na de gezellige en ontspannende trip naar Saint Tropez kon ik een kleine week later weer afreizen naar Zuid Frankrijk, dit keer vanwege de verjaardag van mijn oom Hans. Een goede gelegenheid om mijn vader, Myrna en nog enkele familieleden weer te zien. Omdat Monique genoeg te doen had in Barcelona ging ik alleen en kreeg ik de kans om een Harley Davidson van een vriend van ons te lenen, eindelijk weer eens motor rijden dus.
Op woensdagochtend op de motor gestapt en na drie en een half uur rijden kwam ik erachter dat 1, een open helm voor heel veel herrie aan je kop zorgt en 2, dat de zitpostitie op een Harley niet geschikt is voor langere afstanden en snelheden boven de 120 km/u.
Enfin, ik heb het gehaald en had even de tijd om te ontspannen in het zwembad en bij te praten met de familie. ´s Avonds was het grote feest met veel wijn en goed eten en ondanks dat de gemiddelde leeftijd van de gasten boven de pensioengerechtigde leeftijd lag bleef het tot in de kleine uurtjes gezellig.

Op donderdag was er een lunch aan het zwembad met de familie en kreeg ik een leuk bericht van Mo. Tijdens een lunch vertelde een vriendin dat zij nog opzoek was naar versterking op haar makelaarskantoor, Mo kent toevallig nog een aantrekkelijke en net afgestudeerde salestijger die daar misschien wel interesse in had, deze had echter net een andere baan en daarom legde ze mij de functie voor.
Om fris en fruitig op vrijdag bij mijn sollicitatie aan te komen en niet met een piep in mijn oren en zadelpijn besloot ik om op donderdag naar huis te rijden. Na het afscheid van de familie besteeg ik wederom mijn stalen ros en reed ik in drie uur terug naar Barcelona.

Toen ik die vrijdag vol goede moed naar het kantoor van Casamona reed zorgde verkeersopstoppingen en een zeer warm motorblok ervoor dat ik enigszins verhit aankwam. De eerste medewerker die ik trof bleek de algemeen manager en die stelde mij eenmaal binnen vrolijk voor aan de andere medewerkers als zijnde de nieuwe collega. Het sollicitatie deel had Monique blijkbaar de dag ervoor al afgerond en ik kon gelijk beginnen. Sinds een week ben ik dus makelaar in opleiding en ga ik trachten huizen te verhuren en verkopen in de wijk Diagonal Mar, das waar wij wonen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het relatiebeheer met de Nederlandse klanten. Al met een al een leuke uitdaging, mede omdat ik mijn eigen uren kan bepalen en daarnaast leiding kan geven aan een groep van veelal Franse stagiairs. Dus na het verkopen van: patat, motoren, schoenen, fietsen, tv gidsen, stagiairs en leren jassen stort ik mij nu op de huizenmarkt in Barcelona en omstreken.

In de tussentijd heb ik mij nog nuttig gemaakt in en om het huis door buitenverlichting op te hangen en met het herindelen van de walkincloset met behulp van het Zweedse woonwarenhuis.

Komend weekend een reis naar Glasgow om Monique haar idool te bewonderen in zijn thuisstad en daarna weer werken en het weekend daarna bezoek van mijn grote broer en zijn vriendin, mooie vooruitzichten!

Owja, tussen door ook nog naar de MotoGP van Catalunya geweest, zwaar leven!

MotoGP foto´s

Foto´s Frankrijk

Foto´s huiselijke klusjes

Mijn nieuwe werk

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *