Werkloos en nu……

Zoals de meeste weten ben ik sinds enkele dagen werkloos. Althans werkloos, mijn baan als accountmanager StudentenBureau heb ik opgezegd om met mijn liefde naar Barcelona te verhuizen en daar een bedrijf te starten.
Het bedrijf bestaat inmiddels, Authentic Clubwear International (website volgt), en 20 januari vertrekken Mo en ik voor onbepaalde tijd naar het zuiden. Aangezien iedereen tegenwoordig wat blogged dacht ik laat ik maar mee doen.

Dus via deze weg ga ik iedereen die het wil weten op de hoogte houden van de ontwikkelingen prive en zakelijk in aanloop naar de verhuizing.

Geschreven door:

3 Reacties

 1. november 7, 2009

  Vette Shiééét! eerste bericht…..heel veel plezier en succes daar zodra ik in de buurt ben kom ik jullie opzoeken, lastig vallen en stalken,

  Frank

 2. Anoniem
  november 7, 2009

  Doen jullie goed!! Gefeliciteerd!
  En heel veel succes met Authentic Clubwear, gaat jullie zekker lukken en voel aan me water 😉 dat het een groot succes gaat worden!

  Liefs Ans Bijvank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *