31.536.000


Wat kan er allemaal gebeuren in 31.536.000 seconden? Afgelopen zaterdag was het 5 juni de dag waarop Monique en ik elkaar op bijzondere wijze hadden leren kennen een jaar of 31.536.000 seconden geleden.De ochtend van 5 juni 2009: ik was junior accountmanager/student en had weinig, heel weinig met voetbal. Monique zat in een turbulente periode in haar leven en wist van rugby enkel dat de bal niet rond is. Een jaar later wonen we al ruim een half jaar samen waarvan vier maanden in het prachtige Barcelona en werken we samen aan een prachtig bedrijf.Monique heeft al meerder rugby-wedstrijden gezien en ik noem mijzelf zowaar een FC Barcelona fan. Het waren 31.536.000 veel bewogen seconden.


Na het bezoek van Erdem en Dorien vorig weekend is afgelopen vrijdag Mitch aangekomen en die blijft hier twee weken. Erdem en Dorien zijn vanuit hier doorgereden naar een camping in Platja Pals. Op dinsdagochtend zijn wij hen gaan opzoeken op de camping, iets waar Monique al lang niet meer geweest was en zelf kies ik ook liever voor een verblijfplaats met muren van steen of hout. Omdat het hoogseizoen nog niet is begonnen hadden we geen last van gillende kinderen bij het zwembad en waren er enkel een paar Duitse, Engelse en Nederlandse pensionadas die op de camping verbleven.
Na een paar uur zonnen bij het zwembad en een voortreffelijke campingmaaltijd zijn we weer naar huis gereden.

In het kader van een nieuw project en het afscheid van de huidige president van FC Barcelona, Joan Laporta(wij kennen hem als Jan), hadden we de gelegenheid om hem een persoonlijk cadeau aan te bieden. Als iemand mij 1 jaar geleden had gezegd dat ik op onderstaande foto zou staan zou ik eerst hebben gevraagd wie die andere meneer was om daarna te verklaren dat de ander niet helemaal goed snik was.
De afgelopen 356 dagen heb ik heel veel meegemaakt met Monique en daar zullen ongetwijfeld nog heel veel dingen bij gaan komen.

KOM MAAR OP!!!

Foto´s Jan

Foto´s camping

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *