Bazel dag 2

Na een goede en lange nacht ontwaken we met de zon aan de hemel. De fietsvriendelijke camping voorzag ons van een overdekte ontbijttafel met waterkoker en zo aten we tevreden onze havermout. 

Rond half tien hebben we alles ingepakt en togen we richting de boulangerie voor extra ontbijt en met de hoop op goede koffie. We fietsen verder onder een blauwe lucht en met de wind in de rug door bossen en weilanden en over heerlijk gravel. 

Het landschap is verder verre van vlak en vandaag voelen de benen niet als die waarmee we naar Berlijn zijn gefietst. Extra koffie en een stevige lunch zijn een welkome afwisseling voor we verder langs de rivier de Zorn fietsen. 

Niet veel later kiezen we voor plan C of D, in ieder geval stoppen we eerder en Co tovert een nieuwe route tevoorschijn inclusief boodschappen stop. Tevreden gaan we verder, halen de nodige boodschappen tot het 5 kilometer voor de camping gaat regenen. Het regent flink en na wat halfslachtig schuilen onder wat bomen gaan we met de regenjas aan verder. 

We bereiken de camping, van de receptie gaat een raam open en voor 16 euro mogen we een nachtje blijven. De camping ligt aan een meer en daar is alles mee gezegd. We koken, douchen, wassen en zetten de tenten en het blijft droog, de zon schijnt en de vogels fluiten. Al met al toch best een lekker dagje zo. 

Morgen kijken of we het de hele dag drooghouden.

 

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *