Dag 116

Mijn nacht boven het stromende beekje sliep ik lekker met mijn mummie slaapzak dichtgeritst. Gisteravond was het nog 25 graden en veel frisser werd het niet, samen met de adrenaline en indrukken van gisteren sliep ik matig. Een duik in de zee en koffie van de buren maakten het opstaan dan wel weer een succes.

Hier had ik t nog niet pleurisheet

Vandaag fiets ik naar Antalya, ongeveer 90 kilometer zonder noemenswaardige hoogtemeters. Wel noemenswaardig is de temperatuur die ver boven de dertig graden uitkomt. De temperatuur gecombineerd met een route over een snelweg maken een groot contrast met de hoogtepunten van gisteren.

De route

Langs de kust vooral veel massa is kassa toeristen accommodaties met als enige voordeel ook veel gelegenheid voor koude drankjes. Cola, Red Bull, Fanta, Sprite en water voor onderweg maken dat ik uiteindelijk mijn bestemming bereik. Een hotel met airco om even bij te komen voor de komende dagen.

De burger

Extra proteïne en een goede burger later lig ik te genieten van de airco en neem ik mij voor om rond zeven uur hier weg te fietsen, voor de hitte uit. 

Tot morgen

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *