Dag 148

Hoogte samen met de inspanning van gisteren zorgden voor een goede nachtrust. Een wederom relatief korte route maakt dat ik nog even rustig op de bank bleef liggen. Bankhangen is iets wat de afgelopen maanden een zeldzaamheid was en ik kan er nu enorm van genieten. 

Weersvoorspellingen blijven onbetrouwbaar en dat is vandaag positief want voorspelde regen blijft uit. Wanneer ik door het centrum fiets, komt een andere fietser mij tegemoet, we stoppen en hij komt uit Japan en is al zeven jaar de wereld aan het rond fietsen. Iets wat ik bewonder maar niet benijd.

Konichiwa

Al snel daarna klim ik weer verder de bergen in en met minder wolken heb ik meer uitzicht en dat stelt niet teleur. Na de eerste klim en een tunnel fiets ik door een groene vallei en na de tweede klim kijk ik het dal in naar de baai van Kotor.

Kotor vanaf 1 km hoogte

Met uitzicht op de baai daal ik 1000 hoogtemeters met een pauze halverwege als ik een paar andere fietsers tegenkom. Na het uitzicht over de baai van boven volgt het uitzicht op de bergen van onderen, van beide geniet ik volop.

Kotor vanaf zeeniveau

Uiteindelijk bereik ik mijn accommodatie in Tivat waar ik twee nachten blijf in anticipatie op voorspelde regen. 

Tot morgen

Geschreven door:

Een reactie

  1. Diana
    oktober 27, 2023

    Boehoe regen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *