Dag 185

Na de regen van gisteren belooft vandaag een winderige dag te worden. Met alle geluk aan mijn zijde heb ik voor vanavond een vakantiewoning van ouders van een vriend van mij ter beschikking gekregen. Gezien de mooie beschrijving van het huis en de locatie, besloot ik vroeg te vertrekken.

Koud maar mooi

Om acht uur stap ik de frisse buitenlucht in en fiets ik een eerste stuk tegen de wind in Gruissan uit. Dan sla ik linksaf richting Leucate en krijg ik de wind in de rug. Daarbij volgen prachtige stukken gravel door een natuurgebied en een lange zandweg voor ik weer bebouwing tegenkom.

Meer gravel, meer beter

Als ik net voor tien uur bijna op de bestemming ben, begint het zachtjes te regenen. Ik heb duidelijke instructies gekregen over hoe ik de luiken moet openen om de woning binnen te gaan. Als ik denk bij het huis aan te komen zie ik dat de luiken al openstaan en fiets nog even om en bericht ik Pieter. Die zegt dat ik terug moet naar het huis en hij me vanaf daar instructies kan geven.

Verrassing

Enigszins verbaasd en nog naar mijn telefoon kijkend keer ik om. Vlakbij het huis zijn de instructies snel duidelijk, van achter een auto komt Pieter tevoorschijn. Na de toezegging dat ik hier mocht verblijven heeft hij een vlucht geboekt. Dit had ik niet verwacht maar is een geweldige verrassing. De rest van de dag wordt er vooral veel geouwehoerd en gelachen.

Uitwaaien bij de vuurtoren

A demain

Geschreven door:

2 Reacties

 1. Gerie
  december 2, 2023

  Heel leuk om te volgen
  Geniet ervan
  🚵‍♀️👍

 2. Carlijn
  december 3, 2023

  Wat een mooie verrassing! Echt leuk om je verhalen te lezen, wat een avontuur. Groetjes Carlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *