Dag 192

Met een aanzienlijk meer bewegelijke nek dan gisteren stond ik rond negen uur bij de Lidl. Het is inmiddels ‘s morgens warm genoeg om buiten voor de supermarkt te ontbijten en daar maak ik dankbaar gebruik van. Ook gebruikte ik voor de route van vandaag het advies van Marco en zo fietste ik door een prachtig natuurpark richting het zuiden.

¿Donde esta genietos?

Dat naar het zuiden fietsen is weg van huis en richting het mooie weer en die twee dingen doen mij goed. Tegelijkertijd zijn dit voorlopig de laatste dagen alleen, donderdag komt een vriend met fiets en al naar Alicante en fietsen we samen naar Malaga, hij vliegt dan terug en ik voeg mij bij familie voor de kerst. Allemaal mooie vooruitzichten.

De zon nodigt uit voor een terrasstop voor een cortado, cola en een bocadillo con pollo. Je gaat je hier vanzelf als een pensionado gedragen blijkbaar. Waar ik tot nu toe of wielrenners of andere vakantiefietsers tegenkwam zie ik hier meer ebikes met niet meer werkenden erop. Een tegemoetkomende ebiker begroette mij met een niet te missen oer hollandse “Ola”.

Mas Via verde, mas mejor

Mañana is het zondag en de supermercados zijn dan niet open maar daar ben ik op voorbereid. Als ik even op bed lig uit te rusten kan ik meegenieten van het geluid uit het Villarreal stadion, op het moment van schrijven staan ze met twee nul achter dus benieuwd hoe de sfeer zo in de stad is. 

Hasta mañana

Geschreven door:

Een reactie

  1. Christa van Dam
    december 9, 2023

    Fijne kerstdagen!🎄🎄
    Ik blijf genieten en onder de indruk van jouw verslagen en de energie om door te gaan 👍👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *