Dag 193

Het was al lekkerder weer geworden maar de komende dagen is het ruim boven de twintig graden. Als ik net na negen uur vertrek uit Villareal is dan ook al behaaglijk buiten en dat vind ik toch wel stukken beter dan laagjes en handschoenen.

Een week in Spanje en inmiddels al de derde zondag met dank aan twee feestdagen en ik kijk uit naar “normale” dagen met minder mensen op de fietspaden en meer winkels die open zijn. Als je de nationale en Catalaanse feestdagen telt was vandaag zondag nummer vier trouwens.

Na de middag fiets ik de buitenwijken van Valencia binnen en al snel fiets ik door het iconische wetenschap en kunstpark. Dit doe ik samen met veel locals en toeristen die eveneens van de zon genieten. Na de nodige plaatjes trap ik lekker door richting het zuiden en een natuurpark in.

Via dit park met gravel en rust en toch nog een terrasje kom ik aan in Faro de Cullera waar ik een appartement heb geboekt met wasmachine. Voor die draait loop ik eerst naar het strand en duik ik weer eens in de zee om vervolgens in de zon op te drogen. 

Hasta mañana

Geschreven door:

2 Reacties

  1. Marja Zuurbier
    december 10, 2023

    Hi Rik je zit 295 km bij ons vandaan😁

  2. Diana
    december 11, 2023

    Heerlak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *