Dag 232

Al sinds een paar dagen voel ik mij niet helemaal fit, zal de kou wel zijn geweest. De ochtend gebruik ik om bij het zwembad mijn reisplannen verder vorm te geven. De vlucht van Gran Canaria boeken, extra bagage bijboeken in de vorm van een fiets. Doos regelen voor de fiets, accomodatie zoeken in de buurt van de fietsenwinkel en het vliegveld en dat alles gaat voorspoedig. 

Om twaalf uur check ik uit en begin aan de 50 kilometer lange route die de eerste helft vooral omhoog loopt. Hoewel het landschap interessant is zorgen de matige fitheid samen met de groepen ebikers en busladingen toeristen dat ik niet echt geniet van de tocht. Pas na wat extra suikers en een stukje afdalen heb ik het weer even naar mijn zin.

Over een eiland fietsen zonder echt ergens heen te gaan behalve dan het vliegveld op Gran Canaria past niet goed bij mijn reis tot nu toe. Gelukkig draagt het bij aan een deel van het avontuur waar ik erg naar uitkijk. En voor vieren kom ik aan in La Lajita waar ik lang douche en verder niet meer van t bed kom in de hoop morgen weer fitter te zijn. 

Hasta mañana

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *