Dag 251

Lang slapen en heel rustig opstaan en zodoende is het bijna half een als ik Ifni verlaat. De hele reis vanaf Dakhla is even indrukwekkend als vermoeiend geweest en ik neem nu even de tijd. Na nog geen dertig kilometer stop ik in Mirleft voor veel eten en om mijn verdere plan te trekken. 

Jeu de boomer

Iets meer dan dertig kilometer verder is een camping en weer twee kilometer daarna een aanbieding op booking waar ik besluit gebruik van te maken. Wat mij gisteren bij Sidi Ifni al opviel is hier niet te negeren, de stroom aan campers en busjes uit Europa. De campings die ik zie onderweg zijn wit van de tupperwarecampers en grijze haren. Een groot contrast met mijn tankstationovernachtingen.

Meer riad, meer beter

De wind waait aangenaam en werkt verkoelend bij een temperatuur boven de 25 graden. Na 60 kilometer kom ik aan bij een prachtige riad met kleurrijke tegels en veel groen en als bonus een wasmachine. Voor morgen was ik voornemens 106 kilometer naar Agadir te fietsen maar het grote booking.com algoritme presenteerde een aanbieding die ik niet kon weigeren. Lekker een paar rustige dagen. 

أراك غدا

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *