Dag 272

Vandaag liet de lente zich weer zien, overleg met de eigenaar en de buurman gaf een goed beeld van de weersverwachting. Vandaag nog kans op regen en een flinke wind, morgen is het rustiger. Met een route met de nodige hoogtemeters in het vooruitzicht zit ik niet te wachten op ook regen en wind. 

Terwijl het ontbijt wordt opgediend in de ochtendzon kom ik, net als gisteren, met de eigenaar overeen dat ik nog een nacht blijf. De regen blijft uit maar de wind bevestigt de rest van de dag dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Uit de wind en in de zon lees ik en staar wat voor mij uit over het meer en richting de bergen. 

Op basis van de gebrekkige communicatie blijkt dat ik vandaag geen lunch hoef te verwachten. Enigszins teleurgesteld richt ik mij tot mijn voorraad noodles en met twee pakjes lunch ik. Het moment dat ik de laatste hap noodles neem blijkt hoe gebrekkig de communicatie was, er wordt een maaltijd geserveerd. 

Zodoende ben ik goed gevoed en klaar voor de laatste twee ritten door Marokko die mij naar Chefchaouen en Tanger brengen. 

أراك غدا

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *