Dag 28

Het slaapt heerlijk hier aan het meer en mijn tent houdt de kleine pleurismuggen goed buiten. Als ik opsta, besluit ik eerst maar gebruik te maken van de douche, geen rij, geen muntjes, geen hokjes, zo het meer in. Heerlijk wakker worden.

Met ontbijt en koffie begin ik rustig aan de dag, maak wat praatjes met de eigenaar en wat andere bezoekers. Omdat ik nog een paar dagen wil blijven zal ik wel nog boodschappen moeten doen. De dichtstbijzijnde supermarkt is 12 kilometer verderop. Ondanks een aanbod om met de auto mee te rijden pak ik toch de fiets.

Gravellen naar de supermarkt, schitterend

Zonder volle bepakking rijdt het nog wat relaxter en kan ik nog even stoppen bij een terras voor een groot softijsje. Ik koop voldoende eten voor de komende dagen en fiets de 12 kilometer en 180 hoogtemeters weer terug naar de camping waar de douche op mij wacht.

De rest van de middag vaar ik nog een rondje met de roeiboot, lees een boek, dommel wat in slaap en zie verschillende nieuwe gasten aankomen. Na een eerste keer campingwraps, in plaats van pasta of rijst, schuif ik bij wat andere kampeerders aan rond het kampvuur en zo vordert de avond tot ik weer zeer tevreden mijn tent in kruip.

Tot morgen

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *