Dag 283

De motoren waren weer ingeladen en de test afgerond en na nog een gezellig diner en goede nacht was het tijd om weer verder te gaan. Wat niet anders was dan gisteren was de aanhoudende regen en de voorspellingen waren weinig positief. Naast regen ook een stevige wind uit het westen, inderdaad ik wil ook richting het westen. 

Uiteindelijk is het half een als ik afscheid neem van Fabien en terwijl het droog is vertrek richting het centrum van Jerez. Droog is het niet erg lang maar ik laat het de sfeer niet verpesten. Als het later nog harder gaat regenen zoek ik troost bij een McDonalds op de route en hoop dat buienradar enigszins betrouwbaar is. 

Als ik toch verder fiets, word ik al snel weer overvallen door een flinke bui, dit terwijl ik door een glooiend groen landschap onder een grijze lucht fiets. De route is kort en als ik Sanlúcar de Barrameda bereik, stopt het met regenen en haal ik wat boodschappen bij de Mercadona. Daarna verken ik de kade vanwaar ik morgen een korte veerboot wil nemen, er is weinig activiteit en zie morgen wel verder. 

Een half uur later kom ik na ruim veertig kilometer aan bij een Casa Rural, een b&b met een goed warme douche en een prettig kacheltje op mijn kamer. Daar warm ik op en kijk hoopvol naar de weersvoorspellingen voor de komende tijd. 

Hasta mañana

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *