Dag 3

Bij het brommende geluid van een dieselaggregaat viel ik in slaap en bij het geluid van kraaiende kraaien ontwaakte ik. Ik kreeg de complete Achterhoek ervaring inclusief verse munt uit eigen tuin en ontbijt op het land.

Vandaag heb ik nog minder haast dan de vorige dagen met een plan naar Lochem en daarna is er geen plan. Na nog een kop koffie, een update van de nieuwste rocket stove (zie Vuur en Leem), is het tijd om te gaan. Met een wederom zeer warm afscheid fiets ik het erf af, het gravel op en zwaai voor ik de hoek omga nog een laatste keer.

Het gebrek aan gravel van de afgelopen dagen wordt door de Achterhoek ruimschoots goedgemaakt. Meer gravel, meer beter. Daarbij meer zon en meer blauwe luchten en het leven is, zoals eerder gezegd, erg goed.

Verder lijkt vandaag de ideale dag voor een rustige dag en zodoende besluit ik lachend in Lochem te overnachten. 

Tot morgen.

Geschreven door:

Een reactie

  1. Dave Clark
    juni 3, 2023

    ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *