Dag 2

Na een goede nachtrust, een goed ontbijt en omhelzing begin ik in Veenendaal aan dag 2. De eerste etappe is 20 minuten naar Rhenen voor een check bij de fietsenwinkel. Er worden nog tips gegeven, ik upgrade de diefstalbeveiliging met een GPS tracker met alarm en doe een verwoede poging om het lek van gister te vinden. 

Het lek blijft een mysterie maar de lucht blijft in de band en de koffie smaakte goed. Na een derde kop en de laatste verhalen en gelukswensen fiets ik de winkel uit. De route van vandaag is 80km naar de Achterhoek voor een overnachting bij familie.

De verpakking van de GPS tracker, heb je verder niks aan.

Mentaal kom ik iets meer tot rust en kijk uit naar het volledige besef van niks moeten. Bij gebrek aan Marco valt de route tegen en dus weinig gravel en veel fietspaden langs autowegen. Duidelijk ruimte voor verbetering maar ik heb nog even de tijd. 

In Arnhem herken ik de buurt waar een nicht van mij woont en hoewel ik eerst wordt aangezien voor fietskoerier mag ik uiteindelijk binnenkomen voor koffie. Na Arnhem volgt dan toch gravel en meer Veluws natuurschoon, de zon gaat schijnen, het leven is goed.

Ik had het dus naar de zin

Om vijf uur fiets ik het erf op bij mijn neef en het onthaal is warm, de pasta heerlijk en we sluiten af met goede gesprekken bij het open vuur. Zoals eerder al vermeld, het leven is goed.

Slaap lekker en tot morgen.

Owja, en er wat ijs
Geschreven door:

4 Reacties

 1. Diana
  juni 2, 2023

  Lekker bezig!

 2. Dave Clark
  juni 3, 2023

  ❤️

 3. Anoniem
  juni 3, 2023

  Gebrek aan Marco hebben we allemaal wel eens

 4. Mark
  juni 3, 2023

  Je bent goed bezig buur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *