Dag 300

Dag 1 fietste ik het onbekende tegemoet, dag 100 fietste ik 100 kilometer door de mist en de bergen in Turkije, dag 200 fietste ik met Marcel door Zuidoost Spanje en dag 300 fietste ik door de regen over de Camino in Noordwest Spanje. Ruim 19.000 kilometer onderweg op de fiets door iets ruim dertig landen, stadstaten en betwist gebied.  

Dag 2

De afstand, de tijd en alle landen vind ik steeds lastiger om nog te bevatten. Tegelijkertijd komen alle herinneringen levendig voorbij wanneer ik aan ontmoetingen denk of bepaalde muziek hoor. Vandaag was dinsdag en dan luister ik tussen tien en elf naar radio Castricum. De DJ is een goede bekende en draait bijna wekelijks een nummer voor mij, al dan niet met introductie. En zo zat ik vandaag met een grote glimlach dansend op de fiets in de regen op de klanken van 5ive en keep on movin. 

Dag 300

Driehonderd dagen vol met onvergetelijke, onverwachte en onvoorspelbare ervaringen en ontmoetingen. En vooral driehonderd dagen van enkel genieten en geen moment van spijt. Ook vandaag terwijl het rond de vier graden blijft en het nagenoeg continu regent, blijf ik genieten van deze geweldige reis. 

Koeien verrast

Hasta mañana

19.341 kilometer
Geschreven door:

Een reactie

  1. Peter
    maart 26, 2024

    300 dagen en dik 19.000km, wat een prestatie! Diepe buiging en bedankt voor je verhalen elke dag. 👍🏻💪

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *