Dag 317

Het was voor mijn doen laat toen ik ging slapen en werd zeer comfortabel kwart voor negen wakker. Gewekt door de ochtendzon die vandaag de hele dag bijzonder aangenaam zou maken. De camping waar ik verblijf is van formaat Turks All inclusive resort en het tentenveldje bevindt zich het verst mogelijk vanaf de ingang. Het is verder lopen naar het tentveld dan naar het dorp vanaf de ingang en dat is goed voor de benen. 

Al enige tijd staat het doen van de was op mijn to do lijstje en vandaag is daar een perfecte dag voor. Na ontbijt met wederom stokbrood en pindakaas laad ik een van de wasmachines tot het toelaatbare maximum en ga bij het zwembad wachten tot de machine klaar is. De espresso bij het zwembad is matig maar de stoelen zijn en de zon maken alles goed. 

Een deel van de was gaat in de droger en zo ben ik weer gedwongen om bij het zwembad te wachten. Met alle kleding schoon is het hoogste tijd om te gaan lunchen en wandel naar het dorp voor een lunch in de zon. Daarna wandel ik het duin over en na een verkenning van de temperatuur met de voeten neem ik een zeer verfrissende duik in de oceaan. 

Terwijl ik in de zon opdroog sta ik vooral weer heel tevreden te zijn, een gevoel wat al een dag of 317 overheerst. Met dit tevreden gevoel waag ik mij aan nog een espresso in het dorp die ook tot tevredenheid stemt. Op de camping spoel ik het zout van mij af bij het zwembad en droog wederom op in de zon. Verbeteringspuntje voor mijzelf, insmeren. 

Op het terras van een safaritent lees ik verder in de schaduw en maak gebruik van een stopcontact. Het merendeel van de accommodaties op de camping staat nog leeg en ik geniet van de rust en de natuur. Dan nog een diner in de zon en weer klaar om verder te fietsen. 

A demain

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *