Dag 322

Het was droog maar windstil en fris vannacht maar vanmorgen scheen de zon zodat ik de tent droog kon inpakken. Omdat er maar 80 kilometer op de planning staat doe ik rustig aan en vertrek net voor elf uur richting de bakker voor dit keer een brioche au chocolat en een eclair chantilly fraise en twee pain du stok. 

Saaaai

Ondertussen is de hemel minder blauw dan vanmorgen en is het toch wat fris op de fiets. Samen met een saaie asfaltweg wil t niet echt vlotten. Na 15 kilometer maar een espresso terwijl twee lokale fietsers hun tweede pils bestellen, maar het is ook al twaalf uur geweest dan. 

Klassiekers op de achtergrond

Na de stop wordt de route weer aantrekkelijker en kies twee momenten dat de zon tussen de wolken door komt om de eerder genoemde pain du stok op een bankje soldaat te maken. Daarna zie ik al snel Le Mans op de borden staan en daarbij ook het circuit waar de beroemde 24 uurs races worden gereden. 

Dit weekend staat de variant voor motoren op het programma, een aantal van de deelnemende teams heb ik begin maart in Jerez zien trainen. Ruim een maand later en 3100 kilometer en 30.000 hoogtemeters verder tref ik Fabien weer voor twee dagen gezelligheid. 

A demain

Geschreven door:

2 Reacties

 1. Marja Zuurbier
  april 17, 2024

  Hoi Rik heel veel plezier op Le Mans, gaaf om erbij te zijn, succes met de laatste etappes👍

 2. Anita van Marle
  april 18, 2024

  Bijna, bijna thuis.

  Succes met de laatste km….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *