Dag 33

Ondanks de wind heb ik heerlijk geslapen en rustig ontbeten in de tent. Ik was op tijd de tent uit om aan te sluiten bij de koffie om daarna weer lekker aan het klussen te gaan. 

Wederom plank zagen, planken vastzetten, plank halen, planken brengen, lunchen, en meer van hetzelfde. Al met al zeer dankbaar werk in de buitenlucht en het is bere gezellig. 

Ondertussen heb ik twee uitdagingen, ten eerste is mijn slaapmatje stukkend en ten tweede wordt er voor morgen de hele dag regen voorspeld. Nu zijn beide ook gelijk eigenlijk al opgelost, er is mij onderdak aangeboden in een van de campers van Anne en Martijn. En mijn matje kan ik, als ik eenmaal hier wegkom, bij een winkel onderweg omruilen.

Mijn nieuwe onderkomen:)

Zoals tot nu toe eigenlijk alles, gaat dit allemaal vanzelf. Ondertussen denk ik ook aan waarom ik dit doe, inmiddels al bijna een week niet gefietst en een heel ander ritme opgepakt. Maar ook dit gaat vanzelf en ergens de komende dagen fiets ik richting het oosten en komen er weer nieuwe dingen op mijn pad.

Ondertussen zit ik heerlijk in de camper, aangezien ik al ruim 11.000 stappen heb gezet, geen avondwandeling maar zet ik mijzelf achter de ereader terwijl buiten de wind raast en de buien in aantocht zijn. Deze zeer tevreden kampeerder wenst u een fijne avond. 

Tot morgen.

Geschreven door:

2 Reacties

  1. juli 3, 2023

    Hé fiets eens door jij. Anders ben je niet op tijd in Turkije

  2. Carlijn
    juli 3, 2023

    Ha Rick, wat leuk om over je avonturen te lezen, na dag elf en een gezellig etentje. Klinkt mooi, tot dusver!
    Groetjes van Carlijn (van de wraps in Denemarken)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *