Dag 32

De weerapps waren zeer betrouwbaar en na wat druppels gisteravond trokken er tijdens de nacht, zoals voorspeld, een paar flinke buien over. Zodoende volgde het koffie en ontbijt in de tent ritueel waarna het permanent stopte met regenen en de dag verder kon beginnen.

Zondag of niet, er wordt gewoon gewerkt en zo sta ik al snel weer bij het project toilethuisje. Het geraamte staat al en vandaag komen er een dak op en een vloer in. Meten, zagen, lachen nog een keer meten en weer zagen, schroeven schroeven en spijkers spijkeren. Het is een heerlijke dag hier.

Het schijthuis in wording

Met extra hulp plaatsen we het huisje op de bestemming waar het afgewerkt kan worden. Met de voldoening van iets tastbaars bouwen, duik ik tevreden het meer in om te douchen.

Er is familie van de campingeigenaar aangekomen en zo dineren we vandaag met een volle tafel. Rijst, curry en vers gevangen vis. Mensen, zoals Ursel de Geer het zo mooi en poëtisch verwoorde, het is hier fantastisch! 

Mijn volgende adres liet vandaag weten dat woensdag beter uitkomt dan dinsdag dus morgen nog een dagje klussen en dan dinsdag toch maar weer eens een stukje fietsen.

Avondwandelroute

Nu nog mijn 5 kilometer avondwandeling door het bos en dan wederom zeer tevreden de tent in.

Tot morgen.

Geschreven door:

Een reactie

  1. juli 2, 2023

    Livin’ the life Rikkie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *