Dag 333

Het regende flink vannacht en vanmorgen ook nog, daar was ik zeer tevreden over want die voorspelde regen woog mee in mijn keuze om twee nachten te airbnb’en. Met de was gedaan en nadat de laatste druppels waren gevallen trok ik om half elf de deur dicht en begon aan de route van 120 kilometer. 

Hoewel het vrijdag goed was bevallen om de routeplanner op gravel te zetten, moest ik nu door veel glibberige modder navigeren. Na vijf kilometer nam ik mijn verlies en herberekende de route voor asfalt. Iets minder charmant maar wel een stuk comfortabeler en sneller. 

Er volgen ook nog wat droge onverharde wegen en voormalige spoorwegen. Ook voert de route langs nog actieve spoorwegen waar op deze zondag verschillende stoomtreinen rijden. Daarbij breekt ook steeds vaker de zon door en overweeg ik zelfs nog een laagje uit te doen maar de verschillende afdalingen in de schaduw maken dat echter onverantwoord. 

 Net voor zes uur bereik ik Malpas en via de supermarkt en een voorinspectie van de lokale horeca ga ik naar de camping. Een camping die met name voor caravans en campers is maar ik heb maar eens vooruitgebeld en was van harte welkom. En het welkom is zeer hartelijk en ik zet mijn tent in de zon en mag na het tonen van mijn route niet betalen. Die besparing wordt momenteel in de lokale pub besteed aan fish and chips. 

Toodeloo

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *