Dag 332

Gefeliciteerd met Willem allemaal, voor het eerst in twee jaar dat ik op Koningsdag niet op de fiets zit. Twee jaar geleden fietste ik, met mijn vorige fiets, naar Utrecht om bij Marco de laatste voorbereidingen voor onze trip naar Berlijn te doen. Dat was toen gelijk mijn langste fietsrit ooit, bijna 130 kilometer zonder noemenswaardige hoogtemeters. 

Vorig jaar fietste ik weer naar Marco, nu met de nieuwe, huidige fiets met bagage. Weer ruim 120 kilometer en net als het jaar ervoor was ik redelijk uitgeteld toen ik weer thuis was. En dit jaar is vandaag een van de weinige dagen van de afgelopen 332 dat ik niet op de fiets zit. Maar gemiddeld 65 km per dag heb afgelegd en 540 hoogtemeters elke dag en eigenlijk zelden echt uitgeteld ben aan het einde van een dag. 

De airbnb waar ik zit is een luxe villa die recentelijk verkamerd is voor airbnb en ik ben een van de eerste huurders. Voldoende ruimte, wasmachine, ruime keuken en vooral een comfortabel bed, naast twee wandelingetjes voor koffie en boodschappen doe ik weinig. Wel constateer ik dat dit huis op een paar kilometer na op dezelfde hoogte staat als mijn huis dat 475 kilometer hiervandaan staat. 

Morgen weer lekker trappen. 

Ta-ta

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *