Dag 339

Vannacht werd ik wakker van een bak regen waarvan een deel door het openstaande raam naar binnen kwam. Vanmorgen miezerde het nog en was het grauw wat mijn keuze voor een hotel volledig rechtvaardigde. In grauw weer voor buitenwijken van Engelse steden fietsen maakt het vooruitzicht dat het avontuur eindigt een stuk draaglijker. 

Breakfast of champions:)

Het is ongeveer dertig kilometer naar Newcastle en onderweg een vertrouwd Lidl ontbijt en een check-in met Frank in Japan. Newcastle heeft verder weinig te bieden maar bij een fietsenwinkel haal ik nog twee binnenbanden en vervang de langzaam leeglopende achterband. 

Ferry last ferry

Daarna ben ik ruim op tijd bij de ferry terminal en mogen de tweewielers als eerste aan boord. Mijn hut met stapelbed heeft zowaar een echt raam en dat maakt de overtocht iets minder claustrofobisch. Morgen het begin van het grote nagenieten en het weerzien met familie en vrienden. 

Tot morgen

Geschreven door:

Een reactie

  1. Reinder Klein
    mei 5, 2024

    Dank voor het delen van je prachtige reis. De reis-blues kun je je op gaan voorbereiden. Geniet van je familie en vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *