Dag 5

Mijn eerste nacht in de tent had niet veel beter kunnen zijn dan dit. Ik sliep vroeg, sliep diep, werd vroeg wakker en sliep verder. Om half negen stond ik op, of kroop de tent uit, en liep het meer in voor een frisse duik en de zon was al fel genoeg om mij daarna te drogen.

Zo uit het meer komen rollen

Met koffie en havermout vervolg ik mijn dag. Als de condens verdampt is pak ik alles in en bedank om tien uur de campingeigenaar en vervolg mijn weg. 

Morgen heb ik afgesproken in Oldenburg en heb daarom twee korte dagen met ieder een route ongeveer 60 kilometer. 

Als ik net onderweg ben wordt ik overvallen met de vraag die vast nog vaak terug gaat komen, waar ben ik in godesnaam mee bezig. Ditzelfde ervaar ik ook regelmatig als ik gewoon een rondje ga fietsen en net als bij die ritjes heb ik na een paar minuten het antwoord. Ik geniet van het fietsen, helemaal als ik daarna over een gravelpad door een bos fiets.

Meer gravel, meer beter

Met mijn oortjes in zing ik schaamteloos mee met de meest uiteenlopende muziek. Zo trap ik door tot ik een bakker zie en dus taart en koffie en broodjes.

Witte broodjes met salami, culinaire guilty pleasure

Op 3 kilometer voor de camping nog een ijsje en om twee uur parkeer ik de fiets, zet de tent op, doe de was, douchen en verder lezen en niksen in de zon.

Wat je al niet mee hebt op de fiets

Morgen weer een dag.

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *