Dag 6

Het niksen in de zon bevalt dermate goed dat ik dat deze morgen heb voortgezet. Bijkomende activiteit was kijken hoe de tent droogt, de lage temperatuur ’s nachts zorgt voor een diepe maar condensrijke slaap.

De verse broodjes smaken goed, de tent droogt vlot en ik pak heel rustig aan in. Ondertussen verleng ik mijn reisverzekering en beëindig ik mijn zakelijke verzekering. Tegen elf uur verlaat ik de camping en vertrek ik richting Oldenburg. 

Vandaag is de route maar 60 kilometer en zodoende heb ik wat meer tijd om gravel te zoeken. Blijkbaar staan de mooiste routes niet op de kaart en zo avontuur ik wat om de route heen over sehr geile streckes. Mehr gravel, mehr besser.

Verder gebeurt er weinig, de zon schijnt, ik zing, eet, drink, fiets en ben tevreden, het kan zo simpel zijn. 

Om half vier bereik ik de plaats van bestemming in Oldenburg. Familie van vrienden die ik tien jaar geleden een paar keer heb ontmoet is zo gastvrij mij een bed, douche en maaltijd te verschaffen. Maar vooral ook veel gezelligheid en leuke gesprekken.

Morgen zien wat morgen brengt.

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *