Integratie is begonnen

Afgelopen maandagavond (7 december) zijn Mo en ik naar Barcelona gevlogen. Aangekomen om een uur of elf en de thermometer in de taxi gaf nog steeds een acceptabele 14 graden aan. Vliegtuig uit, taxi in, taxi uit, lift in, lift uit, voordeur open en thuis!! Mo was hier al zes weken niet meer geweest en kwam gelijk tot rust, ik was nog even onwennig maar nadat ik mijn schoenen uit had begon ook ik te ontspannen. Zittend op het balkon met een Corona drong tot mij door dat ik heb besloten om Nederland en iedereen achter te laten om hier verder te leven. Verder leven, privé en zakelijk samen met Mo. Dit had ik zes maanden geleden niet verwacht maar nu we hier twee dagen zijn ben ik er nog meer van overtuigd dan dat ik al was, ik heb de juiste beslissing genomen!
Als je 23 uur per dag hoogstens twee meter bij elkaar vandaan bent en alles met elkaar kan bespreken en aan het einde van de dag met een lach op je gezicht naast elkaar in slaap te vallen dan zit het goed.

Wat ons de komende tijd te wachten staat is nog niet duidelijk, maar dat het goed komt is duidelijk. Naast onze BV vandaag het eerste balletje opgegooid voor een integratie stage bij een kennis van Mo en het balletje werd positief gevangen.
Dit gebeurde tijdens een lunch op het strand in het zonnetje die drie uur duurde, ik houd wel van de Spaanse mentaliteit.

Rik en Mo

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *