Van Miggelenberg naar Monaco

Weer een fatsoenlijk stukje tekst deze keer.

Afgelopen weekend drie dagen Monaco, heel wat anders dan 4 dagen Landal Miggelenberg waar we vorige week waren. Allebei heel erg leuk en heel erg anders. Miggelenberg zal nooit meer hetzelfde zijn nadat wij met 15 personen gebruik hebben gemaakt van het tropisch zwemparadijs, de bingo en het gourmet arrangement.

In Monaco was het bij aankomst nogal regenachtig maar gelukkig was het maandag en dinsdag droog. Zondagavond uit eten geweest met vrienden van Mo en die waren, net als al Mo haar vrienden, erg gezellig. Dat er meer personeel rondliep dan dat er gasten waren maakte niet uit, voetjes van de vloer en een en al gezelligheid. De avond afgesloten bij het Sass cafe waar het niet veel drukker was maar wel net zo gezellig.

Maandag door de stad/staat geslenterd, bootjes kijken, auto’s kijken bij de Prins langs etc. etc. Omdat maandag nog rutiger is dan zondag hebben we in het hotel nog een filmpje gekeken om dinsdag optijd op te staan. Na een kopje koffie bij Jan en Didi (wederom vrienden van Mo) terug naar Amsterdam via Nice.

Maandag 7 december gaan we de goedheilig man achterna en gaan we voor tien dagen naar Barcelona om daar voor bereidingen te treffen voor januari. Waar ga ik mij inschrijven en hoe te verzekeren voornamelijk praktische zaken.
Ook gaan we de sieraden markt verkennen om te zien of, hoe en waar de OUBAHA sieraden verkocht kunnen worden in BCN.

Rik en Mo

Owja en Jochem Myjer was geniaal gisteravond in Carre

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *