Santa Monica is the bom!Na een drukke week van vrienden, familie, werk en diplomauitreiking in Nederland vertrokken Mo en ik maandagochtend naar Schiphol om naar LAX te vliegen. Na een heleboel gezeik rond het ESTA formulier mochten we eindelijk het vliegtuig in. We zaten helemaal voorin en hoe ik me best ook deed ik kon met mijn voeten niet tegen de wand krijgen die tussen ons en de neus van de 747 zat, heerlijk dat business class vliegen.

Na elf uur champagne, duo van chocola, Zuid Afrikaanse Boboti en films kwamen we aan op LAX. Aangename temperatuur, zonnetje en hup in de taxi naar Santa Monica.

Wat een heerlijk appartement met uitzicht over het strand, snel een beetje uitgepakt en naar de parkeergarage waar het witte paard stond te glimmen. Kap naar beneden en toeren door de buurt in de Mustang Cabrio, the American Dream!!

Woensdag heb ik mij gewaagd aan een surfles, met mijn blonde lokken de oceaan in onder begeleiding van Matt, de opper surfdude. Toch ietsje anders dan de golfjes in Castricum aan Zee de ene na de andere golf kwam met fors geweld op mij en mijn plankje af. Na enkele pogingen het toch voor elkaar gekregen om enigszins stuntelig op de plank te gaan staan en als een wannabe dude de branding te trotseren. Redelijk slopend was het wel, compleet afgemat kwam ik na twee uurtjes thuis waar ik een siesta van drie uur nodig had om bij te komen.

Nu weer vol goede moet opzoek naar een huur plank en pak en zelf nog maar een paar keer proberen.

All is good on the Sunny West Coast!

En check www.authenticclubwear.com

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *