Sorry Mama!!

Sorry voor alles wat je hebt moeten doorstaan met mij/ons in huis als pubers. Sorry voor het nooit opruimen van mijn troep voor het niet doen wat je vroeg en voor het onvermeld laat thuiskomen en gebrekkig communiceren. Nu wij hier twee 17 jarigen als logees hebben zie ik in wat je hebt moeten doorstaan.

´s Morgens wakker worden en etensresten door de woonkamer verspreid in combinatie met schoenen en jassen en de schuldigen schuwen het ochtendgloren als een vleermuis. Het zijn net
loodgieters en komen rond 10 uur maar dat kan ook drie uur worden.
Het hoort erbij en veel dingen zijn herkenbaar van 8 jaar geleden alleen had niet verwacht er nu weer mee geconfronteerd te worden. Dit vergt wat aanpassingsvermogen maar we komen er wel doorheen.
Verder is het erg gezellig en toen er 66 dozen verplaats moesten worden waren de jongens erg behulpzaam. De jongens zijn Mitch en Guðbrandur Snær Benediktsson, ben blij dat dit geen videoblog is want ik kan het niet uitspreken daarom noemen we hem ook Gudy. Gudy komt uit IJsland dus heb ik zal zijn geld afgepakt onder de noemer Icesave.
Van de week gaan we karten, voetballen en een rugby wedstrijd kijken dus we vermaken ons wel.

Afgelopen week voor het eerst in maanden weer wezen trainen bij de lokale rugby club die gelukkig 100 meter van de voordeur verwijderd
is. Met mijn steenkolen Spaans duidelijk gemaakt dat ik uit NL kom en mee wil spelen. De boodschap kwam aan en Thijs werd erbij geroepen, die woont hier al negen jaar en speelt hier ook en dat maakt de communicatie wel zo makkelijk.
De club is actief in de Spaanse en Catalaanse competitie en ook in de Engelse, elke week gaat er een team met het vliegtuig naar Engeland!! Eigen bijdrage € 11,-. Na de training douchen en afdrogen met een handdoek van de club, flesje water erbij om vervolgens 1 euro in de pot te doen en zelf de tap te bedienen. Dus meer subsidie en betere sponsors dan ik in NL gewend was.
Het integreren gaat goed en zakelijk gaat het nog beter!! En daar volgende week meer over!
Geschreven door:

3 Reacties

 1. Mo
  februari 18, 2010

  Wat kun je het toch op een leuke en positieve manier brengen schat! hahahaha Die jongens zullen er wel wat opmerkingen over hebben ben ik bang 🙂

 2. Anoniem
  februari 18, 2010

  Tussen het douchen en afdrogen niet stiekem zeepjes opgeraapt?

  Kusjes je maatje

 3. februari 18, 2010

  Leuk verhaal weer Rik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *