UPDATE


Sneeuw, geen zout, file, koud elke ochtend hetzelfde verhaal met Jan de Hoop. Hier hebben we geen sneeuw, wel zout, wel file en echt warm is het ook niet. Afgelopen week rond de acht graden en veel wind en das verrekte koud op de scooter. Anyway het is verder allemaal rustig nu alle papieren in orde zijn en concentreren ons op zaken en geld verdienen, gelukkig moet hiervoor soms ook uitgebreid geluncht worden.
De goede afloop komt steeds dichter in de buurt en dat geeft een goed gevoel.
Het dagelijkse leven speelt zich voor een groot deel af achter de computer, gelukkig niet meer achter de laptop maar achter 21,5 inch iMac. Een stuk prettiger voor de ogen en nek.
Gisteravond, vrijdag, is Mitch aangekomen met een vriend uit IJsland en die houden ons twee weken gezelschap. Kijken wat voor avonturen dat gaat opleveren.
Ondanks de kou blijf ik sporten, 1 keer per week achter een voetbal aan rennen en komende dinsdag staat de eerste rugby training op het programma. Kijken of deze club ook interesse heeft in een vriendschappelijk wedstrijd tegen mijn NL team dat in mei naar BCN komt.
Volgende keer meer.
Geschreven door:

Een reactie

  1. Anoniem
    februari 13, 2010

    Hoop dat je je nieuwe shirt aan trekt met trainen 🙂
    Hoor er t.z.t. wel van hoe het gegaan is!
    Tim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *