Thailand dag 3 Bangkok – Chiang Mai

Wekker om half zeven, het is hard werken zo’n vakantie. Rustig wakker worden bij het ontbijt met koffie en daarna als vee in een te klein busje met teveel toeristen in een taxi busje om naar het vliegveld te gaan. Onderweg komen we langs enkele barricades waar een aantal Thai gemoedelijk voor spandoeken zitten, niet bepaald gevaarlijk voor toeristen in iedere geval.
De Thaise variant van Ryan Air, Lion Air brengt ons vervolgens in iets meer dan een uur naar Chiang Mai waar we op de gok naar een hotel rijden, you have address? No we don’t, why? Because we don’t do prepare. We komen dicht genoeg in de buurt en besluiten onder het genot van een heerlijke smoothie en WiFi te kijken naar welk hotel we eigenlijk gaan. PornPing zag er goed uit en langs de rand van het zwembad hebben we lekker liggen bijkomen en dit keer met een Chang biertje.
Een verfrissende douche later lopen we de stad in om als echte toeristen even lekker een big Mac naar binnen te werken. Chiang Mai wordt gekenmerkt door de nachtmarkten en de grote muur en de rivier aldus Wikitravel. Ook zien we hier de eerste goed gemutste hoeren die een ons vrolijk begroeten met een aai over de borst en een knijpje in het kruis. Ook ontbreken de ietwat gezette kalende Engelse met de dames van lichte zeden op schoot niet.
We besluiten om nog een goed pittige Thaise maaltijd te nemen met de nodige pepers die sommige van ons tot tranen roeren. Na een hysterisch rit in een disco tuk tuk hebben we voor de verandering nog een biertje gedronken. Morgen scooters huren en de bergen in voor de Mae Hong Son Loop.
Geschreven door: