Bazel dag 6

Condens hoort bij het seizoen en is ook de reden waarom wij iets minder vroeg vertrekken wanneer wij kamperen. De tenten zijn zeikesnat van binnen en horen bij de buren een gelijke klaagzang bij het opruimen. 

Omdat de afgelopen dagen fysiek en mentaal zwaarder waren dan we van het hotelhoppen naar Berlijn gewend waren hebben we gisteravond nog een goed gesprek over de planning gehad. Uitkomst is dat we vandaag via t Hijgend Hert rustig naar Station Maastricht fietsen en vanaf daar naar huis treinen. 

De afgelopen dagen waren een goede generale repetitie voor de aankomende avonturen. Het materiaal en de afstelling kunnen nog iets worden geoptimaliseerd maar voldoen verder ruimschoots. 

800km in 7 dagen fietsen en kamperen is voor ons niet de juiste combinatie. Het kamperen vraagt om minder tijdsdruk om zo rekening te kunnen houden met het weer. Gezien de planning van mijn volgende trip komt dat wel goed. 

Wanneer we in de toekomst weer een stedentrip per fiets doen gaan we weer hotelhoppen. Geen rekening houden met boodschappen, regen en natte kleding is goed voor het daggemiddelde.

Nu in de trein naar huis en verder met de laatste voorbereidingen voor mijn vertrek op 1 juni. Dan zonder Marco en tegelijkertijd was ik zonder Marco waarschijnlijk nooit vertrokken.  

Gelukkig staat hij mij op afstand bij met routeplanning en zullen woordgrappen gevlogd worden. Daarover vanaf 1 juni meer, met een gezonde spanning kijk ik ernaar uit om meer over Europa, fietsen en mijzelf te gaan ontdekken. 

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *