Dag 0

Na het weekje fietsen met Marco heb ik niet stilgezeten, twee vrienden-weekendjes, vier dagen ABN en een afscheidsfeestje. Ondertussen mijn huis verhuur klaarmaken en de laatste spullen bestellen en/of omruilen.

Nu is het woensdagavond 31 mei, mijn motor heb ik weggebracht om verkocht te worden en vanaf morgen is mijn huis voor 15 maanden iemand anders zijn thuis. En mijn huis is vanaf dan een tweepersoons MSR hubba hubba NX tent afgewisseld met waarschijnlijk airbnb’s, soms een hotel en gastvrije nieuwe kennissen. 

De afgelopen week was ik gespannen, onrustig, soms emotioneel maar ook ongeduldig en gelukkig. Toen ik na het afscheidsfeestje naar huis fietste vroeg ik me af waarom ik wegga als ik zoveel lieve mensen om mij heen heb. Maar gelukkig zijn die er over 15 maanden ook nog en sommige zie ik in de tussentijd nog. En over 15 maanden ben ik zelf een nog leuker mens, verwacht ik.

Tot morgen.

Geschreven door:

2 Reacties

  1. Marieke
    mei 31, 2023

    🫶

  2. Ien
    mei 31, 2023

    🙋 ik wens je een geweldig mooi avontuur toe Rik! Heel veel bewondering voor je, dat je dit aangaat. Het zal vaak héél gaaf zijn, sinds heel eenzaam en niet altijd gemakkelijk. Maarre.. Zonder schuren geen glans! Geniet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *