Dag 113

Alle waar is naar zijn geld en zo ook het hotel van afgelopen nacht, het bed te klein, de geluidsisolatie was niet bestaand en de airco ontbrak. De wasmachine had daarentegen perfect gewerkt en zo vertrok ik om half elf met schone kleren naar een ander hotel.

Kamers genoeg

Een hotel met betere kamers en een zwembad, perfect voor wat rust. Na het inchecken eerst de straat op voor extra ontbijt en thee om daarna een paar uur bij het zwembad te lezen en te relaxen. Een indoor zwembad in de kelder waar verder niemand was, heerlijk rustig.

Meer çai, meer beter

Uiteindelijk moest er weer gegeten worden en struinde ik door het centrum om verschillende kebabs te proeven. Het gebrek aan toeristen in de stad maakt dat ik de grootste attractie ben en lach vriendelijk terug naar de verbaasde blikken.

Zeer sfeervol zwembad

Aan alles voel ik dat vandaag niet verder fietsen de juiste keuze was en zo geniet ik nog meer van de dag. Tegelijkertijd ook weer veel zin in de twee uitdagende ritten die ik in het vooruitzicht heb met hoge pieken maar ook een hele lange afdaling naar de kust. 

Tot morgen

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *