Dag 126

Waar ik eerder nog voornemens was om vandaag verder te fietsen, sprak Menno eerder deze week de magische woorden: ga je mee naar het Aquapark? Zo stond ik vanmorgen om tien uur klaar en te popelen om naar het Orka Aquapark te gaan en dat stelde niet teleur. 

Acht verschillende glijbanen en vooral niet te veel andere gasten en met name weinig kleine kinderen. Dit kwam mede omdat de meeste glijbanen ook niet geschikt waren voor kleine kinderen. De Rocket Drop, AquaConda en Tornado leverden ook bij volwassenen nog de nodige noodkreten op.

Meer foto’s zijn er niet

Het was een perfecte dag om alle sporen van volwassenen worden weg te spoelen. Uiteindelijk verlieten we rond half vier zeer voldaan het park en konden we bij het hotel nog even bijkomen. Voor ons laatste diner samen eten we bij het hotel en sluiten mijn vakantie af met een cocktail op de boulevard.

Love you longtime

Een heerlijke week vakantie met hele fijne mensen komt zo tot een einde. Ik voel hernieuwde energie om weer verder te fietsen en geniet van de wetenschap dat er nog meer ontmoetingen met vrienden en familie in het vooruitzicht zijn. En ook weer nieuwe ervaringen. 

Tot morgen.

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *