Dag 129

Egyptisch katoenen lakens slapen heerlijk, helemaal samen met de oordopjes die de bruiloftmuziek dempten. De geplande route was met honderd kilometer en een luttele 800 hoogtemeters te overzien dus ik deed rustig aan vanmorgen. Het ontbijt was goed en voor vertrek nog een koffie bij een naastgelegen koffiezaakje.

Hïpstęr

De route loopt grotendeels helaas over een hoofdweg, er zijn geen alternatieven en al helemaal geen gravel. De vluchtstrook blijft breed en vuil en ook mijn natuurlijke vijand duikt regelmatig op. Dat zijn hele droge stekelbosjes en die strooien weleens een stekel in t rond. Vandaag voor en achter een lekke band en mijn plakkers waren aan elkaar geplakt dus het was geen feest.

Pompen en verzuipen

Het late vertrek en de lekke banden maakte dat ik om half drie nog steeds ruim 70 kilometer en 750 hoogtemeters te gaan had. Vanaf dat moment kwam ik wel een beetje in een flow die alleen even werd onderbroken toen ik over een zaterdagmarkt heen moest.

Kijken, kijken ….

Uiteindelijk kwam ik weer bij de kust en scheen de zon over de zee en werd ik blij. Tegen een ondergaande zon bereikte ik mijn bestemming, een gewezen toeristenplaats waar de meeste op google vermelde restaurants gesloten of niet bestaand zijn. Uiteindelijk weet ik toch wat redelijks te eten en haal ik vast ontbijt zodat ik morgen weer vroeg op pad kan.

Zon, zee en hoogtemeters

Tot morgen

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *