Dag 130

Na 37 dagen is vandaag mijn laatste dag in Turkije, dat is bijna een derde van mijn reis tot nu toe. Wat een geweldig land met prachtige natuur en de meest vriendelijke en gastvrije mensen. Daarnaast heel fijn om tijd met vrienden en familie door te brengen.

De route vandaag was weer 100 km en 1000 hoogtemeters en tot mijn grote vreugde weinig snelweg en zelfs weer mooi gravel. Geen lekke banden en zodoende kwam ik rond drie uur aan in Cesme. Mooi op tijd voor een late extra lunch en een lange douche.

Meer gravel meer beter

Morgen vertrekt de boot naar Athene om half twaalf ‘s avonds vanuit de haven van Mesta op het Griekse eiland Chios. Dat eiland kan ik zien vanuit Cesme maar de haven ligt aan de andere kant van Chios. Dus morgen een veerboot naar Chios en daarna over Chios naar Mesta. Een rustdag met 40km en 800 hoogtemeters dus. 

Die berg is Chios

Ik wandel wat door Cesme langs de jachthaven en het kasteel en kijk terug op een geweldige tijd in Turkije. Ook kijk ik ernaar uit om komende week weer bij de Lidl boodschappen te doen en te kamperen op een camping met wasmachine. 

Tot morgen.

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *