Dag 13

Een van de vele mooie dingen van dit avontuur is dat ik dagelijks dingen voor het eerst doe. Zo is vandaag de eerste geplande rustdag en die begint eerst rond half vier ’s nachts. Ik voel me al uitgeslapen en de zon gloort al aan de horizon. Daarna slaap ik alsnog tot 0800 uur en sta ik nog meer uitgeslapen op. 

Nog voor ik koffie en havermout maak gooi ik mijn kleding in de wasmachine zodat die op tijd kan drogen. Ja, ook de praktische zaken gaan gewoon door als je op avontuur bent.

Dingen opladen

De ochtend bestaat uit de was ophangen, boek lezen, kletsen met de gastheer en lekker een beetje mijmeren. Na 12 uur pak ik de fiets om in het dorp verderop te lunchen en boodschappen te doen. Wat de lunch betreft ben ik inmiddels enorm fan van de hotdogcultuur hier.

De hotdog was op voor ik een foto kon maken dus dan deze maar. Fiets op strand

Onderweg naar de supermarkt loop ik langs een fietsenwinkel waar ik vraag of ze mijn remmen kunnen ontluchten. Zo gaan die van goed naar perfect. De fietsenmaker heeft later wel tijd, ik loop naar het strand en wacht geduldig en neem een duik in de zee en lees een boek.

Prima vertoeven

Met boodschappen in de tas en keiharde remmen fiets ik de paar kilometer terug naar mijn shelter. Dan nog meer lezen, eten en beetje helpen met een klusje bij de gastheer. Als laatste douche ik het zout van mij af, pak vast wat spullen in en sluit de dag wederom tevreden af. 

Vi ses i morgen (Tot morgen)

Geschreven door:

Een reactie

  1. erik recter
    juni 13, 2023

    heel relaxt dus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *