Dag 17

Voor de verandering dus weer eens in een bed geslapen en werd gewekt door vrolijk peutergeklets in het huis. Ik sluit aan het bij het zaterdagochtendontbijt inclusief pannenkoeken met stroop en verse koffie. 

Mijn campingkookkunsten worden besproken en tot op heden zijn die beperkt door een gebrek aan een wat grotere pan. Er wordt voorgesteld om naar een outdoorwinkel in de stad te lopen om deze beperking weg te nemen. Zo wandelen we door een park/begraafplaats waar een van de grondleggers van de atoomfysica (Niels Hendrik David Bohr) en een schrijver (Hans Christian Andersen) begraven liggen. Toch nog wat cultuur in het avontuur.

Het begraafpark

Het winkelbezoek is een succes, tevreden gaan we met een lichtgewicht pan weer op huis aan. Na de lunch gaat ieder zijn weg, ik wandel nog een rondje door de stad en geef de benen rust. Inmiddels heb ik besloten om in te gaan op het aanbod om nog een nachtje te blijven.

#nospon en ja Nike slippers zijn niet duurzaam

Morgen weer op de fiets met schone fietskleding, volle accu’s, nieuwe pan en vooral weer een hele gezellige ervaring rijker. 

Tot morgen

Geschreven door:

Een reactie

  1. Alex van der Bijl
    juni 18, 2023

    Hallo Rik
    Ik hoorde gisteren van je tocht van Andrea EA. Dus heb ik mij net bijgelezen. Leuk om zo mee te reizen. 30 jaar geleden begon ik met mijn oudste zoon vanuit Amsterdam aan mijn fietstocht naar Santiago. Wel op de ligfiets. Met zijn tweeën was het natuurlijk anders. Het werd de mooiste tocht van mijn leven. Ik volg je graag verder. Groet Alex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *