Dag 21

De harde wind vannacht blies lekker de was droog, helaas blies die ook rond vier uur mijn fiets om. Het alarm werkt mensen, niks aan de hand. Zodoende was ik de zonsopkomst en bijbehorende vogels te snel af. Ik sliep ook snel verder tot de regendruppels mij wekte en ik snel de inmiddels droge was binnenhaalde. 

De regendruppels deden mijn rust goed en uiteindelijk werd ik rond half tien weer wakker. De regen hield nog even aan en zodoende ontbeet ik in de tent. De voorspelling van de weerapps, samen met mijn gemoed, maken vandaag een potentiële rustdag.

Als tegen half twaalf het weer en mijn gemoed zijn opgeknapt, besluit ik toch in te pakken en te kijken hoe ver ik kom vandaag. Iets na een uur verlaat ik de camping om na enkele kilometers bij de supermarkt te stoppen, want laat vertrekken is snel lunchen.

Een uur na vertrek zit ik aan het strand te lunchen en weeg ik mijn opties voor de rest van de dag. Na wat reviews van campings op de route te hebben gelezen kies ik om de route te volgen en wel te zien.

En zien doe ik genoeg, ik had van een aantal mensen al meegekregen dat hoe noordelijker hoe mooier het landschap. Ik word niet teleurgesteld en een matig kopje koffie met extra suiker geeft zowaar een boost aan het lichaam en met een muziekje aan trap ik vrolijk verder. Zodoende kom ik na net geen 70 kilometer op een prima camping aan.

Een warme douche en warme maaltijd en voldaan en tevreden duik ik de tent in die gezellig meebeweegt met windkracht 3 vanaf zee.

Tot morgen.

Geschreven door:

Een reactie

  1. juni 22, 2023

    Jezus Rik wat een leuke reis man. En wat gaat t snel. Gewoon op eigen spierkracht. Mooi man.,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *