Dag 212

Ondanks dat Sevilla niet heel hoog ligt was de temperatuur toch vrij laag en vertrok ik wederom met te veel optimisme. Zo vond ik mijzelf wederom ontbijtend bij de Lidl en trok ik toch de beenstukken en regenjas weer uit de tas om wat meer warmte vast te houden.

Lidl ontbijt

Het landschap deed voornamelijk weer aan Noord-Frankrijk denken met veel glooiende grasvlaktes en niet heel boeiende lange wegen. Maar met de Top2000 op zing ik wat mee en vorderen de kilometers gestaag. Uiteindelijk gaat het landschap over in een slufter wat betekent dat ik de eindbestemming nader.

Spaanse Slufter

De eindbestemming van vandaag is Palos de la Frontera, een plaatsje vlakbij de veerboothaven vanwaar morgen de boot naar Lanzarote vertrekt. Morgen bereik ik dus de Atlantische Oceaan, en nadat ik de Zwarte Zee heb bereikt heb ik Europa toch aardig doorkruist. De Zwarte Zee bereikte ik op dag 95 na 7500 kilometer en 35.000 hoogtemeters en de volgende dag kocht ik een ticket voor de veerboot op 30 december. Morgen is dag 213 en heb ik 15.000 kilometer en nog eens 79.000 hoogtemeters afgelegd. Niet verkeerd voor zeven maanden fietsen.

Geen idee

Hasta mañana

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *