Dag 213

15.000 kilometer op een fiets, niemand inclusief mijzelf die ooit heeft gedacht dat ik dat zou doen. De laatste kilometers legde ik af onder een blauwe lucht in een warme ochtendzon op een rustige weg over een groot industrieterrein. En hoewel de 15.000ste kilometer wezenlijk niet anders is dan de voorgaande 14.999 is het een leuk moment om bij stil te staan.

De afstand, de tijd of de landen zijn geen van allen een doel van dit avontuur, het avontuur is het doel en de rest zijn statistieken. Statistieken die leuk zijn en waar ik zeker tevreden over ben, ondanks dat ik langer over de tweede 7500 kilometer heb gedaan dan over de eerste 7500 kilometer. Vanaf nu ga ik waarschijnlijk nog wel wat rustiger aan doen.

Mijn fiets staat op het autodek van de Volcan de Tinamar en ik zit op een loungestoel. De komende 28 uur zit ik op deze veerboot onderweg naar Lanzarote voor een week vakantie met familie. Daarna bezoek ik nog andere Canarische Eilanden voor ik de oversteek naar Westelijke Sahara maak en vanaf daar heeeel langzaam aan onderweg naar huis ga. 

Hasta mañana

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *